Salongteppe

Kelim salongteppe er flatvevd teppe og opprinnelig laget og brukt av nomader. Jajim er en type kelim som blir sydd sammen som en løper og er ypperlig som salongteppe.

Jajimer er slitesterke, lette og fleksible.

Ghasghai er en av de mest kjente nomadestammene i Iran fra syd for Shiraz. De fem nomadene som slo seg sammen i slutningen av 1700 tallet har båret navnet fra den førende slekt. Opprinnelig kom de fra Kaukasus og taler den dag i dag tyrkisk. Ghasghaitepper regnes som noen av de fineste, smidigste og mest verdifulle nomade-teppene. Kvaliteten er vesentlig høyere enn Shiraz tepper.

Land: Iran

Distrikt: Ghasghai

Strl: 170 X 215

Materiell: Ull på ull

Farger: Grunnmønster er ofte fylt med blomster, blader, dyremotiver og fugler. Bakgrunnsfargen er rød i forskjellige toner fra rust til oransje-rød supplert med mørkeblå, gul og beige.

Alder: 1970-80

Teknikk: Vevd – Jajim

Om Sense of Styles tepper:

Vi reiser verden rundt for å finne de beste og fineste teppene med god kvalitet og interessant historie. Håndknyttede tepper er som kunstverk skapt av de som har brukt timer, dager, måneder og år på å lage de. Og dette gir virkelig inntrykk til hjemmet ditt når teppet blir brukt på riktig måte. Når vi velger ut tepper har vi også nordisk interiør i bakhodet, slik at det vi tilbyr passer inn med det moderne miljøet. Kontakt oss om du ønsker å lære mer om våres tepper.

Artikkelnummer: 147

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 60 × 60 × 30 cm
Ghasghai Kelim Salongteppe

Ghasghai Kelim Salongteppe

Semiantikk vakkert persisk teppe Gashghai Kelim Salongteppe med 100% ull, plantefarger og vakker vintage utseende. Håndplukket av Sense of Style.

19 900 NOK

Kun 1 igjen

Klikk og hent

Levering 2 - 6 hverdager

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “
Ghasghai Kelim Salongteppe”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.