Markiser

Markiser

Markiser

Et eksklusivt liv i skyggen

5 års garanti

Det er mange muligheter med markiser hos Sense of Style, men fellestegnet er: høy kvalitet til gunstig pris.

Trenger du nye markiser som kan gi behagelig skygge på terrassen? Med våre markiser får du kvalitet bygget på mange års erfaring. Vi leverer robuste og moderne markiser i vakker design, som matcher ditt hjem og din livsstil.

Selv om vi liker å nyte solen kan det i blant friste å søke skyggen, men fortsatt holde seg ute i finværet. Eller til og med beskytte seg fra dårlig vær! Med en markise kan du enkelt og fleksibelt kontrollere hvor mye sol du vil ha på terrassen.

I Norge er det viktig at markisene tåler alle slags type vær. De viktigste egenskapene med våre markiser er styrke og stabilitet. Produktene er produsert og designet for å tåle både mye sol og uvær. 

Velg stoff i utallige farger, mønstere og rammer i eksklusiv og sertifisert pulverlakkering (IGP standard fra Sveits). Samt ny tekstilteknologi som gjør stoffet og rammen motstandsdyktig mot smuss, regn, sol og vind.

Vi tilbyr også takmarkiser som kalles Veranda. Veranda egner seg godt til pergola eller vinterhager. For mer informsjon se vår katalog her ….. (PDF)

Alle våre markiser leveres med somfy iO motorer som gir deg muligheten til å ha sol og vindsensor, og appstyring. Les mer om løsningen her… (PDF)

For konstruksjonsfarger se vår katalog her… (PDF)

For tekstilkolleksjon se vår katalog her… (PDF)

Hva er maks bredde og utfall på markiser?

  • Vi kan levere markiser med opptil 7m bredde og 3, 50m utfall.

Kan markiser styres med app eller kobles til sentralstyringssystemer.

  • Ja, fullt mulig. Ta kontakt med oss for veiledning og informasjon.

Maskineri: Alle mekaniske deler er vedlikeholdsfrie

Stoff: Om stoffet blir vått i regnet, må markisen rulles ut slik at det kan tørkes godt gjennom. 

 

Bestill gratis befaring i dag!