Sense of Style er en familiedrevet butikk som startet som showroom i 1997. I 2004 åpnet vi butikken i Ski sentrum, og august 2020 flyttet vi inn på Ski storsenter.

Hvorfor oss

Vi er en totalleverandør av interiør produkter til hjem og kontor. Her finner du et variert sortiment av kvalitet produkter og høy kompetanse innen interiørkonsultasjon.

Vi har et komplett team av dyktige fagfolk innen interiør og design.

Uansett om du ønsker å renovere, pusse opp eller starte fra bunnen av, kan vi håndtere prosjekter av alle størrelser!

Vi har håndplukket et unikt sortiment av designmerker som tilsammen gir et moderne hjem. Vi setter store krav til valg av designmerker, slik at du som kunde føler deg trygg når du handler hos oss.

Les om våre håndplukkede designmerker her.

Sense of Style har ikke bare et utvalg produkter, men også rådgivning til ditt hjem. Vi fokuserer på å gi din plass en identitet som reflekterer deg og din egen livsstil.

Vi har også god erfaring med innredning av kontorer, cafeer, restauranter, hoteller og andre offentlige miljøer.

Våre leverandører

Følg oss på sosiale medier

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.