Solskjerming

Solskjerming

En essensiell måte å kontrollere noe av det viktigste i hjemmet – lys

Lamellgardiner

Lameller har et elegant utseende som skiller seg fra de andre typene. Denne varianten er fleksibel, praktisk og et naturlig valg for store vindusflater. Her har vi en god løsning for å gi hjemmet et skikkelig elegant preg.

Plisségardiner

Plisségardiner er en enkel og tilpasset variant for de fleste vindusflater. Den er praktisk, elegant og skiller seg ikke så mye ut fordi den er blender inn med vinduet. Ønsker du stilren, men samtidig effektiv solskjerming, er denne typen et godt valg!

Persienner

Persienner er det mest fleksible og vanligste å gå for når man er ute etter solskjerming. men hos oss kan du finne unike typer som kan fortsatt gi liv til ditt miljø. Perfekt valg for å kontrollere både lys og innsyn. 

Rullegardiner

Rullegardiner er en veldig enkel variant i solskjerming-familien, kun fordi det er så lett å kontrollere lys. Dette er et utrolig godt valg for total skjerming av lys, eller eventuelt en mer transparent rullegarding-type om man ønsker mer lys inn.

Utvendig solskjerming

Vi leverer også utvendig solskjerming. Dette er en annen form for lysbeskyttelse og kan være mer utfordrende å finne løsning rundt. For her er det også mange varianter å velge mellom – markiser, utvendig persienner, screens osv.

Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en løsning rundt ditt behov av utvendig solskjerming.

Måltilpasset solskjerming

Vi tilbyr måltilpasset solskjerming. Her kan vi tilby spesialløsninger med produkter av høyeste kvalitet. 

Ta målingen selv, eller kontakt oss for å finne det beste solskjermingen for ditt miljø. Vi finner gode løsninger til alle slags vinduer.

Bestill uforpliktende befaring i dag!

Bestill ved å fylle ut bestillingsskjema under eller ring oss på 917 63 739.