Solskjerming

Solskjerming

En essensiell måte å kontrollere noe av det viktigste i hjemmet – lys

Måltilpasset solskjerming

Vi tilbyr måltilpasset innvendig og utvendig solskjerming, i tillegg til spesialløsninger med produkter av høyeste kvalitet.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for uforpliktende befaring og oppmåling. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for sol og innsynskjerming, og tilpasser produkter og farger til din interiør/eksteriørmiljø.

Du kan også bruke vår måle selv guid, om du ønsker uforpliktende pristilbud. 

Vår interiørkonsulent har stor erfaring med både innvendige og utvendige produkter, og våre dyktige montører sørger for perfekt resultat.

Solskjerming kampanje

Vi har nå opp til 30% på innvendig og utvendig solskjerming. Ta kontakt med oss for gratis og uforpliktende befaring.

Innvending solskjerming

Utvendig solskjerming

Vi leverer utvendig solskjerming med høy kvalitet, stor variant og mange styringsmuligheter. Vi kan tilby Zippscreen, Markiser, Pergola, Persienner og takmarkiser. Vi produserer våre utvendige produkter på en av Europas største fabrikker og har egne montører som hjelper deg med montasje og perfekt resultat. 

Utvendig solskjerming  er spesielt effektiv mot varme, men er også elegante produkter på en fasade. Vi leverer alle våre produkter med kvalitetsmotorer, med mulighet for trådløs styring og appstyring.

Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte løsningen for å løse dine utfordringer med varme, lys og eksteriørplanlegging. 

Klikk her for mer informasjon om våre utvendige produkter.

Bestill uforpliktende befaring i dag!

Bestill ved å fylle ut bestillingsskjema under eller ring oss på 917 63 739.